×
 Hotline: 0963 891 756   |     Email: chienbinh@ielts-fighter.com

Ms Quỳnh Như - Cheerful Fighter

Tags:      Thứ Năm 27/04/2017 | 23:09

Chào các bạn,

Cô là Quỳnh Như, Cheerful Fighter. Trở thành một trong những chiến binh tại IELTS Fighter là niềm vui và niềm vinh hạnh đối với cô. Và đây là đôi điều về cô:

I want to inspire people. I want someone to look at me and say because of you, I didn't give up

Khi bắt gặp câu nói này, trong suy nghĩ hồn nhiên trẻ thơ của mình , cô thầm nói “Oh, Mình mà làm được chắc tuyệt vời ông mặt trời luôn. Có cách nào không nhỉ….?’’

Khi ở trung học, cô có mong ước trở thành businesswoman vì đơn giản là hình ảnh nữ doanh nhân bắt tay đối tác rất là ngầu. Nhưng đúng là nghề chọn mình, câu hỏi thuở bé lại ùa về trong cô “Có cách nào không nhỉ?”. Và rồi câu trả lời chỉ có thể là nghề giáo với bộ môn mà mình cảm thấy học tạ mổn nhất là tiếng Anh? ^^. Hơn nữa, cảm giác đứng trên bục giảng cũng siêu ngầu không khác gì businesswomen là mấy. Thế đấy, cô bắt đầu con đường dạy học của mình, để ai đó nói với mình rằng “Nhờ cô mà em đã không từ bỏ”

Cô đã yêu cái ngôn ngữ mà chắc hẳn trong số các em ai đó cũng phải khiếp sợ khi nghe đến: TIẾNG ANH! Trên giảng đường đại học Sư Phạm tiếng Anh không còn chỉ là bộ mộn học hay để dạy nữa, mà nó trở thành niềm đam mê mãnh liệt. Anh văn không phải là một công cụ giao tiếp hay là một tấm bằng quốc tế đi khoe với thiên hạ nữa, mà nó là chìa khóa mở ra cả một thế giới mới với cô. Học ngoại ngữ, không chỉ là những buổi học ngữ pháp ngáp ngắn ngáp dài hay những núi từ vừng cao ngất ngày ngày rang nuốt vào nữa, mà là hành trình khám phá cả nền văn hóa của ngôn ngữ ấy, cảm nhận vẻ đẹp ẩn bên trong ngôn từ. Và cô rất sẵn lòng được đồng hành cùng các bạn đi tìm điều đó ^^.

-------

Hi there,

My name is Ms. Quynh Nhu, Cheerful fighter. I am very excited and proud to become a member of Ielts Fighter. I’m thrilled to be your teacher, and I am looking forward to a time of learning fun and adventures. I cannot wait to learn about you, but first I will tell you a little about me.

I graduated from Ho Chi Minh City University of Pedagogy with a bachelor in English teaching. I absolutely love English myself, and I can’t wait to pass my passion for learning to you.I chose teaching profession which is a satisfying and rewarding career to me simply due to a saying “I want to inspire people. I want someone to look at me and say because of you, I didn't give up”. I asked myself a thousand times how I could make it. I finally found out the answer for myselfyears after years. I felt in love with the language that some of you may be frightened when you hear: ENGLISH. It plays an integral part in my life and becomes my career, helping me inspire others who may say “ I didn’t give up because of you”.

To some people, English just a subject to learn, a tool to communicate, or a certificate to show off, but to me English can open an amazingly awesome world. Learning and teaching English gives me not only the taste of history and culture from many English-speaking nations but also the view of linguistic beauty. Moreover, I adore the “craziness” of English that sometimes makes us go bananas because there is no way to explain it irrationally. They have some special meanings if we look at them from a “crazy” view. I cannot wait to meet you and start our course.

I support you

I believe in you

You are listened to

You are cared for

You are important

You will succeed.

 

Love,

Ms.Quynh Nhu

 


Top
LỊCH KHAI GIẢNG
ĐK THI THỬ IELTS MIỄN PHÍ
X